Orkaitėje keptas omletas: sotūs ir gardūs pusryčiai be pastangų

Orkaitėje keptas omletas / 123RF.com nuotr.
Autorius: Ji24.lt
Publikuota: 2019-12-14 07:30
Pusryčiai svarbiausias maistas, o savaitgaliais būna būtent tie rytai, kai nereikia niekur skubėti ir galima pasimėgauti skaniu maistu.

Šįkart siūlome kiek kitaip išsikepti omletą: paprasta, sotu ir, žinoma, gardu!

2 porcijoms reikės: 4 kiaušinių, 180 ml pieno, pagal skonį druskos, 2 šaukštų šviesto, 2 šaukštų tarkuoto brandinto sūrio, pluoštelio petražolių.

  • Orkaitę įkaitinkite iki 200 °C.
  • Petražolių šakeles smulkiai sukapokite.
  • Į didelį dubenį supilkite pieną ir druską.
  • Įmuškite kiaušinius ir lengvai išsukite šakute, bet stipriai neplakite.
  • Įmaišykite brandintą sūrį.
  • Skardą ištepkite šaukštu sviesto ir supilkite masę.
  • Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 30 min.
  • Ištraukę ant viršaus uždėkite sviesto gabaliukus.

SKANAUS!

Ji24.lt

Naujausi straipsniai